Gyula Illyés - Doskonali = Tiszták / Teatr Wybrzeże ; przekład Camilla Mondral. (Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny premiery prasowej, która miała miejsce 2.09.1972 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Marek Okopiński, dekoracje Jadwiga Pożakowska, kostiumy Bruno Sobczak.