Gyula Illyés - Doskonali = Tiszták - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny premiery prasowej, która miała miejsce 2.09.1972 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Marek Okopiński, dekoracje Jadwiga Pożakowska, kostiumy Bruno Sobczak.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- 1945-1990.; Teatr -- Polska -- 1945-1990.