Tryptyk stocznia - Milewski, Maciej (1939- ). ([Warszawa] : [nakładem własnym autora], 1971)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną ujętą w formę tryptyku.
Pod kompozycją tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy