Uliczka w Gdańsku - Rogińska, Władysława (1908-1992). (Gdańsk, 1958)
Przedstawia przechodniów na ulicy w Gdańsku na tle fragmentu murów miejskich.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- w sztuce