[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej Oddział w Gdańsku urządza ... wieczór p.n. w szóstą rocznicę bitwy pod Lenino ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o wieczorze w Tetarze Wielkim 12.10.1949 r.