[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej Oddział w Gdańsku urządza ... wieczór p.n. w szóstą rocznicę bitwy pod Lenino ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o wieczorze w Tetarze Wielkim 12.10.1949 r.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lenino, Bitwa (1943) -- rocznice -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.