[Afisz. Incipit:] Scenka Literatów i Aktorów Wagabunda przedstawia nowy program p.t. Śmiejmy się z nas ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o przedstawieniu kabaretowym 4-5 września w sali Teatru Letniego w Sopocie, 6-7 września w sali Teatru Muzycznego w Gdyni, 11 września w sali Opery Bałtyckiej Gdańsk-Wrzeszcz, w którym udział wzięli: Maria Koterbska, Lidia Wysocka, Tadeusz Chyła, Mieczysław Friedel, Zdzisław Leśniak, Stanisław Wyszyński, Jerzy Złotnicki. Reżyseria i inscenizacja Lidia Wysocka, scenografia Wojciech Zamecznik.
Keywords: Teatr Letni (Sopot); Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej (Gdynia); Opera Bałtycka (Gdańsk); 1901-2000; 1945-1989; Kabaret; Gdańsk (woj. pomorskie); Afisz