[Marionetki]. (1970)
Przedstawia grupę postaci, w tym dwie poruszane jak marionetki, na tle abstrakcyjnego pejzażu.
Brak sygnatury autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Data powstania według cech stylistycznych grafiki.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.