Gruzińscy oficerowie kontraktowi w Wojsku Polskim w okresie II Rzeczypospolitej / Zdzisław Gogola. - Gogola, Zdzisław (1950- ).
1. Historia kontaktów polsko-gruzińskich. 2. Gruzińscy oficerowie kontraktowi. 3. Trudności i problemy oficerów kontraktowych.