Gruzińscy oficerowie kontraktowi w Wojsku Polskim w okresie II Rzeczypospolitej - Gogola, Zdzisław (1950- ). (2013)
1. Historia kontaktów polsko-gruzińskich. 2. Gruzińscy oficerowie kontraktowi. 3. Trudności i problemy oficerów kontraktowych.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: 1901-2000; 1918-1939; Gruzini; Oficerowie; Polska; Artykuł z pracy zbiorowej; Biografia