Tydzień O.R.M.O. - Towarzystwo Przyjaciół Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej (Elbląg). (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem uroczystości 23-30.08.1947 r.
Keywords: Ochotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła