[Afisz. Incipit:] Śpiewaj i baw się z nami Humor Piosenka Satyra ... / Państwowa Organizacja Imprez Artystycznych "Artos". ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o imprezie. Wykonawcy: Krystyna Jung, Zena Łukawska, Alicja Zychówna, Stefan Heine, Zbyszko Wojciechowski. Kierownictwo artystyczne Stanisława Fleszarowa.