[Afisz. Incipit:] Śpiewaj i baw się z nami Humor Piosenka Satyra ... - Państwowa Organizacja Imprez Artystycznych "Artos". (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o imprezie. Wykonawcy: Krystyna Jung, Zena Łukawska, Alicja Zychówna, Stefan Heine, Zbyszko Wojciechowski. Kierownictwo artystyczne Stanisława Fleszarowa.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie artystyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Afisz