Sekretarz KC Stanisław Kania zwiedza Port Północny / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia sekretarza Komitetu Centralnego PZPR Stanisława Kanię w Porcie Północnym, spotkanie z dokerami, zwiedzanie pirsu w budowie, 1978 roku.