Fragile solidarity / Havasi T. - Havasi, Tamas (1972- ). (2010)
Wyobrażenie przypominające ptaka, obok owal-jajo z przedstwieniem rąk w uścisku Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł przedstawienia, technika graficzna i autograf artysty.