[Afisz. Incipit] Ogloszenie I. Na mocy art 20 Dekretu o obowiązku szkolnym ... / Piotr Józecki. - Józecki, Piotr ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku szkolnym i zapisach do publicznych szkół powszechnych na rok szkolny 1946/47.