[Afisz. Incipit] Ogloszenie I. Na mocy art 20 Dekretu o obowiązku szkolnym ... - Józecki, Piotr (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku szkolnym i zapisach do publicznych szkół powszechnych na rok szkolny 1946/47.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.