[Afisz. Incipit] Zawody piłkarskie o mistrzostwo II Ligi Górnik Wałbrzych - Stal Stocznia Gdańska ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zawodach, które miały miejsce 20.03.1955 r. na Stadionie Stoczni Gdańskiej, ul. Marynarki Polskiej.