[Afisz. Incipit] Zawody piłkarskie o mistrzostwo II Ligi Górnik Wałbrzych - Stal Stocznia Gdańska ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zawodach, które miały miejsce 20.03.1955 r. na Stadionie Stoczni Gdańskiej, ul. Marynarki Polskiej.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.