Kardynał Stefan Wyszyński : Millenium - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdynia, 1966)
Przedstawia Kardynała Stefana Wyszyńskiego w otoczeniu mieszkańców Gdańska podczas obchodów Millenium w Gdańsku, 1966 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stefan Wyszyński -- (błogosławiony ; -- 1901-1981); 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Chrzest Polski (966)