Ex Libris Antoine Rousseau / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([wydawca nieznany], 1962)
Łódki na wodzie na przystani, u góry napis: Ex Libris Antoine Rousseau. Sygnatura artysty i nr dzieła: 235 w obrębie kompozycji.