Fotografie miejskie Krzysztofa Saja / Dorota Koczanowicz. - Koczanowicz, Dorota (1971- ).
Omówienie wystawy fotografii Krzysztofa Saja: "Sceny ulicy", Muzeum Miejskie Wrocławia 29.08.2014-5.10.2014; "Sceny ulicy edycja 2.", Uliczna Galeria Szewska Pasja we Wrocławiu, lipiec-sierpień 2015.