Duch Święty w euchologii mszalnej - Dyr, Alfred (1998)
1. Duch Święty życiem Kościoła. 2. Epikleza konsekracyjna. 3. Epikleza komunijna.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Duch Święty; Missale Romanum; Eucharystia; Epikleza; Artykuł z pracy zbiorowej