Kutry rybackie budowane w Ustce - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawiałodzie kuter rybacki zacumowany w stoczni w Ustce, 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Ustka (Polska) -- fotografie; Fotografia prasowa