Firma 2004 przepisy, komentarze, porady. - Grupa Wydawnicza INFOR (Warszawa : GrupaWydawnicza INFOR S.A., 2004)
Dodatkowo zawiera pełną wersję programu Samozatrudnienie.
Tyt. z etykiety.
Przeznaczone dla osób prowadzących działalność gospodarczą oraz dla wszystkich zainteresowanych przepisami z tą dziedziną związanymi.
Keywords: Małe i średnie przedsiębiorstwa -- rachunkowość; Przedsiębiorczość (ekonomia) -- Polska -- 1990-.; Przedsiębiorstwa prywatne -- Polska -- poradniki