Orzeł Polski. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia kamienny herb króla Jana III Sobieskiego wiszący w Dworze Artusa 1947 rok.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Dwór Artusa (Gdańsk ; budynek); Gdańsk (woj. pomorskie)