Gdynia Dworzec Morski Żeglugi Gdańskiej / fotografia barwna J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1970)
Przedstawia Dworzec Pasażerski Żeglugi Gdańskiej w Gdyni, ok. 1978 r.