Geschäftsverlegung. : Meiner werten Kundschaft [...] / Wilhelm Galande. - Galande, Wilhelm (s.n., 1928)
Druk informujący o zmianie lokalizacji sklepu z piwem Wilhelma Galande z Birkenallee 3 a (Brzozowa) na Hauptstrasse 35 (Grunwaldzka) od 15 grudnia 1928.