Ex LIbris Teresy grabowskiej / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) ([wydawca nieznany], 1959)
Lekarka osłuchująca dziecko, napis: Ex Libris Teresy grabowskiej, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.