Ex Libris Tadeusza Kurpaskiego MCMLXXI / [Włodzimierz Podlecki]. - Podlecki, Włodzimierz (1940- ). (1971)
W prostokątnej ramie przedstawia św. Pawła z księgą i mieczem, wokoło napis: Ex Libris Tadeusza Kurpaskiego MCMLXXI. Sygn. aut. w obrębie kompoz.