Ex Libris Tadeusza Kurpaskiego MCMLXXI - Podlecki, Włodzimierz (1940- ).; Kurpaski, Tadeusz (1932-2012). ([S. l.], 1971)
W prostokątnej ramie przedstawia św. Pawła z księgą i mieczem, wokoło napis: Ex Libris Tadeusza Kurpaskiego MCMLXXI. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.