Mnożnik cztery : podwojony dobrobyt - dwukrotnie mniejsze zużycie zasobów naturalnych / Ernst Ulrich von Weizsäcker, Amory B. Lovins i L. Hunter Lovins ; przeł. Andrzej Lis ; red. nauk. Krzysztof Żmijewski. - Weizsäcker, Ernst Ulrich von (1939- ). (Wydawnictwo Rolewski ; Polskie Towarzystwo Współpracy z Klubem Rzymskim, 1999)
Nowy raport dla Klubu Rzymskiego.