Wybory 1984 Solidarność Polska. - Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność". ([S.l. : s.n.], 1984)
Druk nawołujący do bojkotu wyborów w 1984 r.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne; Polska -- polityka i rządy -- 1945-1990 -- druki ulotne