Ex Libris Dr. Anna Lerperger / Norbert Ott. - Ott, Norbert H. (1942-2025) (1973)
Cztery widoki w ramkach: drog, góry, wiatrak, wieża Eiffla, napis: Ex Libris Dr. Anna Lerperger. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.