Występy gimnastyczno-akrobatyczne parterowe i trapezowe. (Starogard : [s.n.], 1950)
Afisz inf. o występach, które miały miejsce w Starogradzie Gdańskim w kinie "Polonia" 30.09.1950 r.
Keywords: Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1914-1939) -- Polska -- Warszawa -- druki ulotne; Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne