[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na mocy ustawy z dnia 19.VII. 1919 r. ... - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o punktach szczepień przeciwko ospie.
Pod tekstem: Prezydent Miasta Gdyni (Henryk Zakrzewski).
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Ospa -- szczepienie -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła