Ex Libris Ct. Šťastný Ctibor Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) (1934)
Gałązka świerku, w tle rzeka i wzgórza, na dole napis: Ex Libris Ct. Šťastný. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.