[Afisz. Incipit] Dyrekcja Kursu organizuje Kurs Młodszych Pielęgniarek Pediatrycznych z internatem ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o 6 miesięcznym kursie w Szpitalu Dziecięcym, ul Kartuska 63/65 w Gdańsku.