[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prez. Woj. Rady Narodowej w Gdańsku ... w sprawie przeprowadzenia przymusowych szczepień ochronnych przeciwko Błonicy ... / Sankowski Kazimierz. - Sankowski, Kazimierz ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz z zarządzeniem z 26.01.1956 r. w sprawie przeprowadzenia przymusowych szczepień ochronnych na terenie całego woj. gdańskiego.