[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prez. Woj. Rady Narodowej w Gdańsku ... w sprawie przeprowadzenia przymusowych szczepień ochronnych przeciwko Błonicy ... - Sankowski, Kazimierz (Malbork : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz z zarządzeniem z 26.01.1956 r. w sprawie przeprowadzenia przymusowych szczepień ochronnych na terenie całego woj. gdańskiego.
Keywords: Błonica -- szczepienie -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.