Eustachy Sapieha Wojciech Jakubowski. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1992)
Przedstawia herb rodowy (Lis) Sapiehów pod mitrą książęcą, po bokach: z lewej strony antylopa, z prawej lew. U dołu napis: Eustachy Sapieha. Pod odciskiem płyty ołówkiem sygn. aut.