Eustachy Sapieha - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Sapieha, Eustachy Seweryn (1916-2004). ([Gdynia, 1992)
Przedstawia herb rodowy (Lis) Sapiehów pod mitrą książęcą, po bokach: z lewej strony antylopa, z prawej lew. U dołu napis: Eustachy Sapieha. Pod odciskiem płyty ołówkiem sygn. aut.
Miejsce wyd. wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998..., Frederikshavn 1999