Niewiasta Pełna Łaski jako "Żywa forma" / Teresa Paszkowska. - Paszkowska, Teresa (1959- ).
1. Niewiasta formą dla nowego życia. 2. Formująca rola Matki wobec Kościoła. 3. Maryja jako "Żywa forma" życia konsekrowanego.