Niewiasta Pełna Łaski jako "Żywa forma" - Paszkowska, Teresa (1959- ). (2002)
1. Niewiasta formą dla nowego życia. 2. Formująca rola Matki wobec Kościoła. 3. Maryja jako "Żywa forma" życia konsekrowanego.
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł streszczenia: The Woman full of grace as a "Living form".
Streszczenie w języku angielskim.