"America Express" kontenerowiec budowany dla NRF / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia konternerowiec America Express w stoczni w Gdyni, 1978 rok.