"America Express" kontenerowiec budowany dla NRF - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia konternerowiec America Express w stoczni w Gdyni, 1978 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia im. Komuny Paryskiej -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie