Ex Libris Ing. Ctibor Šťastný - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Šťastný, Ctibor ([S.l., 1938)
Przedstawia samotne drzewo na polu, obok krzaki, u dołu napis: Ex Libris Ing. Ctibor Šťastný. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w