[Afisz. Incipit] Zawody piłki ręcznej finałowe o mistrzostwo Polski Budowlani Groszowice k/Opola - Gwardia Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o meczu 8.11.1953 r.
Keywords: 1901-2000; 1939-1945; 1945-1989; Piłka ręczna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka ręczna; Polska; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne