Obwieszczenie [Inc.:] Dyrektor Policyi Kraiowey pragnąc zapobiedz wszelkim nieporozumieniom między właścicielami domów a Officerami na kwaterach lokowanemi [...] = Proclamation [Inc.:] Le Directeur de la Police de pays desirant de prévenir tout mal-entendu entre les propriétaires des maisons [...] : Dan w Warszawie na Sessyi Dyrekcyi Policyi Kraiowey dnia 27. Września 1807 / A. Potocki ; Dominik Zabłocki. - Potocki, Aleksander (1756-1812) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw. obwieszczenie o zakwaterowaniu wojsk w Warszawie, z 27 września 1807.