Obwieszczenie [Inc.:] Dyrektor Policyi Kraiowey pragnąc zapobiedz wszelkim nieporozumieniom między właścicielami domów a Officerami na kwaterach lokowanemi [...] = Proclamation [Inc.:] Le Directeur de la Police de pays desirant de prévenir tout mal-entendu entre les propriétaires des maisons [...] : Dan w Warszawie na Sessyi Dyrekcyi Policyi Kraiowey dnia 27. Września 1807 - Potocki, Aleksander (1756-1812).; Zabłocki, Dominik (Warszawa : [s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw. obwieszczenie o zakwaterowaniu wojsk w Warszawie, z 27 września 1807.
Tyt. nagł.
Tekst. równol. w jęz. pol. i fr.
Keywords: Policja -- Polska -- 19 w; Warszawa (Polska) -- 19 w; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne